+603-9223 8833 ask@2290musafir.com

Tempat Menarik di kalangan pelancong asing!Mesra-Muslim Japan

Restoran Jepun yang terletak di Nishi-Aazabu, memulakan menu mesra-Muslim seperti kushiyaki dan tempura.

 

Gonpachi Nishi-Azabu

Gonpachi pada asalnya bermula sebagai “KUSHI · SOBA Gonpachi” pada tahun 2001, kemudian “SUSHI Gonpachi” dan diikuti oleh TEMPURA Gonpachi yang dapat memuaskan ramai orang dari seluruh dunia dengan masakan Jepun. Mereka mempunyai 11 francais di Jepun termasuk yang dibuka di Asakusa pada Januari 2017.

Pada tahun 2002, Gonpachi mendapat perhatian oleh Presiden Bush pada masa itu dan Koizumi Perdana Menteri Japan mengadakan pertemuan di sini semasa ia muncul dalam filem bernama “Kill Bill”.

 

Menu Mesra Muslim

Assorted Appetizer (3 kinds) (green Soybeans,Namul,Soy Sheet) Salmon Crapaccio Fried Shrimp Dumpling with Yuzu Chili Sauce Assorted Tempura (3 kinds) (Snow Crab,Squid,Vegetable) Spicy Grilled Mackerel Skewer of Chicken Thigh Skewer of Kuroge Beef Sirloin Skewer of Seasonal Vegetable Japanese Vegetable Curry Kuzumochi and Vanilla Ice Cream with Kinako and Black Sugar Syrup

Harga: ¥ 6,500- (8% cukai penggunaan akan ditambah.) ※ Sila buat tempahan tujuh hari sebelum itu. ※ Semua harga tidak termasuk cukai. ※ Foto adalah imej sampel.

 

Gonpachi Nishi-Azabu

Gonpachi Nishi-AzabuAlamat
1F, 2F, 1-13-11, Nishi-Azabu, Minato-ku, Tokyo
BUKA
Dibuka setiap hari dari jam 11pagi hingga 10malam

TEL
03-5771-0170
E-mel
Gonpachi-nishiazabu@global-dining.com
Laman web
http://www.gonpachi.jp/nishiazabu/?lang=en&lang=en

Leave a Reply

2290 Musafir

2290 musafir
Our story has just begun Explore Beyond

Recent Comments